Bag kameraet

Velkommen til mit univers

Velkommen til mit lille univers. Mit navn er Emma og jeg er 25 år gammel. Sammen med min kæreste bor jeg i et skønt hus i Bryrup. En lille by med utrolig meget skøn natur omkring sig. Helt perfekt for en fotograf som mig med en masse plads at kunne boltre sig på.


Jeg er autodidakt fotograf, men med en baggrund som multimediedesigner har jeg en rygsæk fyldt med en masse viden og erfaring. Især når det gælder det visuelle aspekt. Jeg elsker at fange folks øjne gennem tiltalende og detaljerede fotografier og videoer — og lige siden jeg kan huske har jeg haft en stor passion for fotografering, design og styling.


Som fotograf går jeg meget op i at være nærværende og lyttende. Det er mit ønske, at I skal føle jer trygge og i gode hænder fra start til slut. Med mig som fotograf får I minder, som er naturlige og med alle de ægte følelser. Når jeg knipser løs og fanger de små usete detaljer er det med smil, leg og snak. For jeg mener, at de bedste billeder altid opstår når naturligheden kan få lov til at indtage sin plads.


Anbefalinger

Laura & familie


“Du har virkelig fanget nogle fine øjeblikke af os som familie. Jeg er bare så glad for, at vi endelig fik det gjort. Jeg bliver utroligt glad hver gang jeg ser på billederne.”

01 / 03