Få et professionelt visuelt udtryk og skab øget genkendelighed

SKIL DIG UD FRA MÆNGDEN

Hvorfor vælge en brandingsession?

En investering i dit brand

“For at skabe en troværdig og bæredygtig forretning er det enormt vigtigt, at dine kunder stoler på dig. Det tager tid for dine kunder at opbygge tillid, men med personlige billeder kan du give dig selv et stort forspring.

Med personlig branding vil du skille dig ud fra mængden og gøre dig selv attraktiv. Giv lidt af dig selv – det virker! Vis hvad du kan tilbyde dine kunder, skab en forbindelse og brug din ekspertise. Det er et absolut must, hvis du vil være first choice og positionere dig stærkere.”

01 / 03

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan planlægges en brandingsession?

Før en brandingsession har vi et møde (online el. fysisk) omkring din ønskede stil og tone. Her gennemgår vi din virksomheds personlighedstræk og værdier. Det er nemlig alfa-omega, at vi rammer den rette stemning og får kommunikeret det ønskede budskab til dine kunder.

Her vil vi bl.a. dykke ned i farver, billedstil, følelser mm. og skabe selve udgangspunktet for brandingsession. Samtidig vil vi lave et moodboard med den type billeder vi ønsker og lave en huskeliste for selve fotograferingen.

Vi gennemgår også mulige lokationer f.eks. dit kontor, klink, hjem, naturen mm. Sammen finder vi en dato for fotograferingen. Det kan foregår både i hverdage og weekend.

Hvordan foregår en brandingsession?

På dagen for din brandingfotografering mødes vi på den aftalte lokation. Vi starter med en kort briefing og sikrer os, at alt er klar. Derefter går vi i gang med dit fotoshoot. For mig er det vigtigt at skabe en god og afslappet stemning, så du føler dig tryg. Jeg vil guide dig gennem processen for at fange billeder, der afspejler både dig og dit brand bedst muligt.

Efter fotograferingen redigerer jeg billederne, og du modtager dem inden for 2 uger via dit personlige onlinegalleri. Du kan derefter udvælge dine favoritter til din markedsføring.

Hvilken stil kan jeg forvente af billederne?

Alt efter hvad du ønsker at udstråle og hvilke brandfarver du har, vil billederne justeres efter dette. Dog vil min redigeringsstil altid sætte sit præg på billederne og have den billedestil, som jeg synes passer bedst på billederne.

Hvordan modtager jeg billederne?

Efter endt session tager jeg hjem og laver en back-up af billederne. Her vil der ca. gå en uge til halvanden før du modtager billederne. Disse vil blive præsenteret for dig i dit eget personlige online-galleri, hvor du kan udvælge de billeder du ønsker dig.

Er du klar til at komme ud over rampen?

Matcher min visuelle stil dine drømme og ønsker? Så lad os tage en snak.

Bag om – Brandingshoot med Anja

Anja ønskede gennem sin coach-virksomhed at skabe genkendelighed og et klart visuelt udtryk, så hendes kunder nemt kan afkode hendes budskab og unikke værdier.

Anja fik +50 værdifulde billeder til at poste på sin hjemmeside og sociale medier. Dette har gjort det nemmere for hende at være kontinuerlig og skabe synlighed på diverse medier.

Se et udpluk fra galleriet her

“Emma har taget de flotteste billeder til min virksomheds hjemmeside og SoMe. Hun er super professionel og rolig, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder fra start. Kæmpe anbefaling herfra.”Skal vi samarbejde?


Alle pakkerne indeholder op til 20 km. fra Bryrup. Herefter beregnes 5 kr. pr. ekstra km. Det er muligt at tilkøbe ekstra billeder, når du modtager onlinegalleriet. Alle priser er ekskl. moms. Beløbet for session kan betales på én gang eller opdeles i rater.

Mini brandingshoot


For dig som ønsker portrætter og/eller produktbilleder af dit brand. Vælg mellem +60 billeder fra sessionen.

– Kort onlinemøde
– En times fotografering på udvalgt lokation
– 3 digitale billeder via online galleri (flere kan tilkøbes)

kr. 1495 ekskl. moms

Eksklusiv brandingsession


For dig som ønsker en strategisession og et stort brandingshoot. Vælg mellem +100 billeder.

– Strategi- og planlægningsmøde
– To timers brandingshoot på udvalgt lokation
– Mulighed for tøj- & lokationsskift
– 25 digitale billeder (flere kan tilkøbes)

kr. 4995 ekskl. moms

Full brandingsession


For dig som ønsker en sparringspartner, strategi og brandingshoot. Vælg mellem +150 billeder.

– Stort strategi- og planlægningsmøde
– To timers brandingshoot m. tøj- & lokationsskift
– Tre stemningsvideoer
– 40 digitale billeder (flere kan tilkøbes)

kr. 8995 ekskl. moms


Priser på ekstra digitale billedfiler

*Digitale billeder tilkøbes dog minimumskøb på 5 stk. Billederne tilkøbes via onlinegalleriet som I modtager efter fotosessionen. Priserne er ekskl. moms. Ved ekstra redigering vil der forekomme et ekstra gebyr.


Hele galleriet (min. 40 billeder)

Kr. 5400,-


Pris for 30 billeder 

Kr. 3200,-


Pris for 20 billeder 

Kr. 2600,-


Pris for 10 billeder 

Kr. 1400,-


Pris for 5 billeder

Kr. 750,-


Pris pr. Billede

Kr. 150,-