Booking

Send mig en forespørgsel


Ønsker du at booke mig på en specifik dato? Eller har du nogle uopklarede spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.


Du kan sende mig en mail gennem kontaktformularen her. Jeg bestræber mig på at svare indenfor 24 timer.


Mail: info@studiogehlert.dk

Tlf.: 28186884


FAQ

Hvor mange billeder får vi?

Bileder skal tilkøbes medmindre du har valgt en bryllupspakke. Her er der et bestemt antal billeder inkluderet.

Hvordan foregår en fotosession?

Vi mødes på den aftalte lokation. Er det i naturen mødes vi, der hvor vi kan parkere, hvorefter der kan være højst et par minutters gang til destinationen. Herefter gør jeg udstyret klar og går så småt igang med at forevige de små øjeblikke. Når jeg fotograferer er det vigtigste for mig, at alle er veltilpasse og trygge. Derfor guider jeg jer gerne. Snak, leg og smil er alfa omega når jeg fotograferer!

Hvor foregår en fotografering?

Jeg har forskellige lokationer jeg bruger fast. De fleste er beliggende i mit nærområde i og omkring Bryrup/Silkeborg. Jeg tager dog også gerne ud på andre lokationer efter ønske.

Hvis man ikke føler sig tilpas foran et kamera?

Dette siger 90% af mine kunder. Og for at være ærlig — så skal du slet ikke bekymre dig om dette.

Jeg guider jer helt fra start og der er ingen bestemt måde man skal stå på. Man må bevæge sig, snakke, vende sig, gå mv. De bedste billeder opstår altid når man ikke er helt klar over, at der bliver taget et billede.

Hvis det regner?

Hvis vejret er meget dårligt kan vi ombooke jeres tid. Dog aflyser jeg ikke ved støvregn eller små byger. Vi finder i stedet en lokation med lidt mere læ.

Hvis der opstår sygdom?

Ved sygdom aflyses tiden og vi finder en ny dato til jer. Giv meget gerne besked senest 24 timer inden hvis muligt, da tiden så kan udfyldes på anden vis.

Er det muligt at købe et gavekort?

Det er muligt at købe et gavekort på et bestemt beløb, som modtageren kan bruge på en valgfri fotografering. Gavekortet købes ved at sende mig en mail og betaling sker via MobilePay eller bankoverførsel. Gavekortet modtager du fysisk eller online efter ønske.

Tøj til fotograferingen?

Jeg anbefaler tøj i sarte nuancer og uden store logoer, som tager fokus. Husk at give børn godt med lag på lag, så de ikke fryser. Barnet skal gerne kunne slappe af og nyde fotograferingen.

Til udendørs fotografering om efteråret, vinteren og foråret fungerer strikbluser/hjemmestik rigtig godt.