Minisession

Guide & anbefalinger

Guide

Før dagen for fotosessionen får du tilsendt en rutevejledning af mig. Rutevejledningen leder dig præcis dertil, hvor du kan parkere. Der vil være maks. 100 meter fra parkeringspladsen til stedet, hvor vi skal fotografere. Jeg møder jer på p-pladsen medmindre andet er aftalt.


HUSKELISTE:

– Lag-på-lag tøj i nedtonede nuancer (undgå stort overtøj selvom det er koldt)

– Snacks og vådservietter (undgå chokolade og snacks som er svære at tørre væk)

– Gode sko og evt. et par gummistøvler, så der kan udforskes i naturen

– Evt. egne tæpper eller ting I ønsker med på billederne

– Evt. klapvogn til små børn

– Godt humør og tålmodighed

Forberedelse til en minisession


Denne guide er lavet til dig, som gerne vil vide lidt mere om hvordan en minisession foregår, tips til påklædning og anbefalinger til hvordan vi får de bedste billeder.


Tip: Har I mindre børn, så fortæl gerne, at I skal ud at lege i naturen. Undgå at sige de skal have taget billeder af en fotograf eller gøre det til en stor ting, så barnet/børnene føler sig tvunget til noget. Børn må også gerne se mit kamera og hjælpe med at tage et billede eller to af mor og far. Det kan gøre, at barnet er lidt mere tryg i at stå foran kameraet.Naturlighed, leg & snak


Naturen bliver vores lærred, hvor det for os i fællesskab handler om at skabe nogle gode minder gennem billederne. Derfor er det godt med bevægelse! I skal faktisk helst ikke stå stille, men finde på små lege såsom gemmeleg, flyvetur og fangeleg eller give en kildetur.


Jeg vil undervejs opfordre jer til at gøre forskellige ting og finde på små lege. Det handler om, at I skal have det sjovt. Så får vi de bedste billeder!

Vind & vejr


Det bedste fotovejr er faktisk en smule overskyet vejr uden vind, så bliv ikke urolig, hvis vejret ser lidt trist ud. Så længe det ikke regner i stor stil, så er det helt perfekt! Kommer der lidt småregn går vi i læ under nogle træer og jeg medbringer en gennemsigtig stor paraply, som faktisk kan gøre billederne ret hyggelige.


Hvis der er høj solskin vil vi typisk søge mod skyggerne, da solen vil få os til at knibe øjnene sammen og vores hud til at blegne. Hvis det blæser utroligt meget eller står ned i stænger, så aflyser vi og i får et gavekort til en ny minisession. Vær opmærksom på, at afbud ved sygdom skal gives senest dagen inden fotosessionen.


Plaider & påklædning


Jeg medbringer nogle små kurve og tæpper, som vi kan bruge. Har I også selv nogle fine plaider, dyner mv. som vi kan bruge (til mindre børn), så tag dem endelig frem.


Sammensætningen af tøj betyder meget for billedernes udtryk. Undgå gerne helt sort tøj. Det skaber ofte et dunkelt udtryk. Koordinér gerne jeres tøj, så I bruger den samme farveskala. Brug maks. 3-5 farver, som I alle holder jer til. Tag gerne tøj på jordnære farver, neutrale farver så som beige, brun, hvid, cremet, grå og denim er gode farver at tage på. Undgå tøj med meget mønster, store logoer, helt sort tøj og tøj, som tager let mod fnuller.


Tørrede snacks & vådservietter


Jeg anbefaler, at børnene er udhvilede og mætte. Jeg anbefaler, at du venter med at bringe snacks frem. Som tiden går kan det dog være lidt svært at holde opmærksomheden for de små – derfor kan det ofte være en fordel at medbringe små snacks som ikke grisser. Eksempelvis tørret frugt som rosiner, abrikos etc. Undgå chokolade og mad, som ikke er nemt at tørre væk. Det kan også være en god idé at medbringe en sutteklud, vådservietter til at tørre snot af med og en ekstra trøje.Vi ses!


Jeg glæder mig til at forevige jer!


Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig.


info@studiogehlert.dk

IG @studiogehlertOfte stillede spørgsmål

Hvor mange billeder køber man?

Ved en minisession er der et mindstekøb af 5 digitale billeder. Under 'priser' kan du se hvilke pakker jeg har.

Hvornår modtager vi billederne?

Der vil gå omkring en uge fra fotosessionen til, at I kan udvælge jeres yndlingsbilleder i onlinegalleriet.

Hvordan modtager vi billederne?

Billederne præsenteres for jer i jeres eget personlige onlinegalleri. Billederne kan downloades direkte ned på din computer og/eller telefon.