Handelsbetingelser

Studiogehlert.dk ejes og drives af Studio Gehlert, CVR-nr. 42952028 (herefter Studio Gehlert), Østervang 17, 8654 Bryrup, info@studiogehlert.dk.

Disse handelsbetingelser finder anvendelse ved aftaleindgåelse af fotografering af Studio Gehlert.


Betaling

Betaling for fotograferingen sker via MobilePay eller bankoverførsel. Du modtager en faktura via email. Betaling skal ske på dagen for bookingen af fotosessionen.


Levering af digitale billeder

Jeres billeder vil være klar indenfor 1 uge. Billederne sendes til jer via mail med et link til et onlinegalleri, hvor I kan udvælge jeres yndlingsbilleder. Når I downloader billederne, skal I altid sørge for at gøre det på computer og i høj opløsning, så kvaliteten er til at kunne blive fremkaldt. Bruger du telefonen vil den skalere i størrelsen og derved forringe kvaliteten. 


Ophavsret 

Du må som kunde anvende billederne frit til privat brug. De må ikke videresælges til kommerciel brug. Det er ikke tilladt at tilføre filtre eller lave om på redigeringen, således at billederne ændrer udtryk. Du må gerne dele billederne på dine sociale medier med et tag til @studiogehlert.


Afbud/sygdom

Der skal meldes afbud senest 48 timer før fotografering ellers betales et evt. depositum ikke tilbage. Ved sygdom på dagen, opkræves der ikke betaling for fotografering. Vi forsøger i stedet at finde en ny dato til Jer.


Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på selve fotograferingen eller billederne. Billederne er skabt præcist til dig/jer som familie eller par, og derfor kan de ikke returneres eller fortrydes. Anbefalinger

Laura & familie


“Du har virkelig fanget nogle fine øjeblikke af os som familie. Jeg er bare så glad for, at vi endelig fik det gjort. Jeg bliver utroligt glad hver gang jeg ser på billederne.”

01 / 03