Skab dit eget brand

Guides om strategi, content & iværksætteri

Udover at være selvstændig fotograf har jeg en bred viden indenfor marketingverdenen. Bag mig har jeg en uddannelse indenfor digital marketing, strategi og design samt fire års erfaring indenfor feltet på arbejdsmarkedet fra både en mindre og en større virksomhed, hvor jeg har sat som marketingassistent, dernæst Marketing-koordinator & SoMe-ansvarlig og sidenhen som Content & SoMe-specialist.


Jeg har et stort ønske om at dele min viden med andre, som er i gang med deres selvstændige eventyr, og er helt sikker på, at min viden vil være til stor gavn for de, som føler sig på usikker grund, når det kommer til strategi og brandingdelen.

Skab et stærkt personligt brand & tiltræk kunder

Guide & workbook

Vil du have grundstenene for at komme ud over rampen, skabe et personligt brand og tiltrække kunder?

Jeg ved udemærket godt, at det er en stor mundfuld at starte som selvstændig. Ikke mindst personligt, men også økonomisk. Derfor har jeg samlet de vigtigste elementer i denne guide, som vil hjælpe dig igang selvom du har et lille budget.

Du får en 20 siders guide og workbook, som vil give dig den nødvendige viden og værktøjer til at skabe en personlig strategi for dit brand.

Få tilsendt guiden nu

Få gratis tips, ny viden & besked om nye guides

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Få tips I din indbakke